Peugeot cu plafonul dublat cu ţigări de contrabandă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca împreună cu lucrătorii vamali au descoperit 7.600 de ţigarete, ascunse în plafonul unui autoturism.

La începutul acestei săptămâni s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, Oleg V., cetăţean moldovean în vârstă de 31 de ani, conducând un autoturism marca Peugeot, înmatriculat în R. Moldova.

Pentru valorificarea unei informaţii, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului.

În urma controlului efectuat, echipa comună a descoperit, ascunsă şi nedeclarată, în plafonul autoturismului cantitatea de 7.600 ţigarete marca Plugarul, cu timbru de acciză Republica Moldova.

Conform prevederilor legale a fost luată măsura reţinerii ţigaretelor în valoare de 836 lei, şoferul autoturismului a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei, iar viza de intrare în România eliberată pe numele lui Oleg V. a fost anulată.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus