Persoane depistate conducând sub influenţa alcoolului

La data de 11.10.a.c. poliţiştii Secţiei Rurale nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control pe raza comunei Cândeşti un autoturism condus de un bărbat de 54 de ani, din judeţul Iaşi.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, acesta a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

                                                                                              *    

La aceeaşi dată, poliţiştii oraşului Darabani au oprit pentru control pe strada Dragoş Vodă din localitate un autoturism condus de un bărbat de 25 de ani, din comuna Păltiniş.

S-a procedat la testarea alcoolscopică a conducătorului auto, valoarea rezultată fiind de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, cu ocazia verificărilor, a rezultat că tânărul are dreptul de a conduce autovehicule suspendat din luna iulie a.c.

Pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus