Persoane cercetate pentru loviri sau alte violenţe

Persoane cercetate pentru loviri sau alte violenţe

La data de 04.08.2019, poliţiştii Secţiei Rurale nr. 10 Ştefăneşti au identificat doi bărbaţi, de 30, respectiv 18 ani, ambii din judeţul Sibiu, aceştia fiind bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de lovire sau alte violenţe.

Din cercetări a rezultat că la aceeaşi dată, după ce au consumat băuturi alcoolice într-un bar de pe raza localităţii Manoleasa, pe fondul unui conflict spontan, au agresat un bărbat de 31 de ani, provocându-i suferinţe fizice.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, cei doi fiind de asemenea sancţionaţi contravenţional, conform prevederilor Legii 61/1991 cu amendă în cuantum de 500 de lei fiecare.

Totodată, administratorul barului a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 500 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991.

 

  •  

 

 

         La data de 04.08.2019, poliţiştii municipiului Dorohoi au fost sesizaţi despre faptul că în incinta unui bar de pe strada C.D. Gherea are loc un scandal.

Echipajul de poliţie direcţionat la locul solicitării a identificat trei bărbaţi cu vârste de 26, 29 şi 41 de ani, între care izbucnise o altercaţie. Pe timpul conflictului, bărbatul de 41 de ani a fost lovit cu pumnul în zona feţei de bărbatul de 29 de ani, ulterior fiind transportat la o unitate medicală pentru a-i fi acordate îngrijiri de specialitate.

Pe numele bărbatului de 29 de ani a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. De asemenea, faţă de tânărul de 26 de ani se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Totodată, gestionara barului a fost sancţionată contravenţional conform Legii 61/1991 cu amendă în cuantum de 500 de lei, pentru nerespectarea programului de funcţionare a barului.

 

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus