Persoană fără adăpost, fără viață, descoperită de polițiștii locali

În data de 13.10.2019, în jurul orei 07:50, în timpul efectuării activității de patrulare pe Aleea Parcul Tineretului nr.2 din municipiul Botoșani, polițiștii locali au descoperit o persoană de sex masculin, care părea a fi o persoană fără adăpost și care era întinsă pe trotuar lângă bloc, într-o poziție nefirească, prezentând semne cadaverice.

A fost apelat numărul de urgență 112 și în cel mai scurt timp au ajuns la fața locului un echipaj al ambulanței și reprezentanții Poliției Municipiului Botoșani. Cadrele medicale de pe ambulanță au constatat decesul persoanei de sex masculin.

Din primele informații primite de la persoanele ce locuiau în cartier și care se adunaseră la fața locului, polițiștii locali au aflat că persoana decedată se numește C.G. este din orașul Flămânzi și a fost internată la Spitalul de Pneumoftiziologie Botoșani.

În evidența Spitalului de Pneumoftiziologie Botoșani, numitul C.G. figura ca fost pacient în anul 2019, când fusese diagnosticat cu pneumonie și tuberculoză.

Reprezentanții Biroului Criminalistic din cadrul I.P.J. Botoșani au preluat datele avute de polițiștii locali, în vederea continuării cercetărilor și stabilirii cauzelor decesului.

Menționăm că Poliția Locală Botoșani are o evidență cu persoanele fără adăpost din municipiul Botoșani, potrivit competenței primite prin Legea poliției locale nr.155/2010 republicată de a le identifica și a le încredința Direcției Județene de Asistență Socială Botoșani, în vederea soluționării problemelor acestora, în condițiile legii.

Compartiment Relații Publice, Poliția Locală Botoșani

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus