Pelerinaj botoșănean, de Bobotează, în Țara Sfântă

Pelerinaj botoșănean, de Bobotează, în Țara Sfântă

Un grup de 50 de pelerini botoșăneni, coordonați de părintele icon. stavr. Vasile Acatrinei de la Biserica Sf. Spiridon, a plecat în Țara Sfântă, pe urmele Mântuitorului. Pelerinii vor participa, alături de mii de credincioși din întreaga lume, la procesiunea ortodoxă, prilejuită de Sărbătoarea Bobotezei, pe malul râului Iordan, oficiată de Patriarhul Ierusalimului, Teofil al III -lea.

Pelerinii au vizitat orașul Haifa și celebrele Grădini etajate Bahai și au ajuns la Nazaret unde au vizitat Biserica situatã în preajma izvorului Buna Vestire – bisericã pictatã de fraţii Moroşanu în anul 1977 și Biserica Bunei – Vestiri a Maicii Domnului, construitã pe locul casei Maicii Domnului şi a Dreptului Iosif.

Grupul nostru va fi primit la Palatul Patriarhal din Ierusalim de către Părintele Patriarh Teofil al III-lea, care va ține un cuvânt de învățătură și va da pelerinilor binecuvântarea”- ne-a declarat părintele Vasile Acatrinei.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus