Pe două tronsoane de drumuri naționale din județ nu se circulă!

Pe două tronsoane de drumuri naționale din județ nu se circulă!

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Iaşi a anunțat că vineri dimineață, circulaţia pe două tronsoane de drumuri naţionale din judeţul Botoşani a fost întreruptă, urmare a ieşirii din matcă a râului Prut, respectiv drumurile naţionale DN 24 C, Rădăuţi-Miorcani, şi DN 29 A, Rădăuţi Prut-Rediu.Traficul este deviat pe drumurile săteşti din proximitate. Echipele DRDP Iaşi sunt pregătite să intervină pentru asigurarea circulaţiei, după retragerea apelor. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, Dorina Lupu, a anunțat că vineri dimineaţă, la ora 6,00, Prutul a depășit cu 266 de centimetri cota de pericol în zona Rădăuţi Prut, însă nu au fost inundate case.
Pompierii, împreună cu lucrători ai Sistemului de Gospodărire a Apelor Botoşani, ai Primăriei Rădăuţi Prut şi ai Administraţiei Bazinale de Apă Prut – Bârlad, au construit în timpul nopții de joi spre vineri un dig de apărare artificial pe DN 29A, între Rădăuţi Prut şi Rediu.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus