Noul primar de la Nicșeni- dr. Iulian Iliescu

Medicul veterinar Iulian Iliescu a câștigat la Nicșeni, mandatul de primar al comunei, după votul exprimat la alegerile de duminică. Susținut de alianța PSD +ALDE dar candidând ca independent, acesta a câștigat scrutinul cu peste 57% din voturile exprimate, Fostul edil al comunei, care și-a pierdut mandatul după ce a fost condamnat pentru gestionarea frauduloasă a fondurilor europene, a ieșit pe al treilea loc la numărarea voturilor, pe locul doi fiind candidatul liberal.

Liderul PSD Botoșani, senatoarea Doina Federovici, a declarat după comunicarea rezultatelor :”Le mulțumim nicșenenilor pentru că ne-au susținut și le vom demonstra că așteptările lor nu sunt zadarnice. Partidul Social Democrat a promovat întotdeauna oameni valoroși, de aceea am ales să susținem candidatura domnului Iulian Iliescu, chiar dacă a devenit candidat independent, forțat de acțiunile liberalilor. Mai mult, susținerea candidaturii în persoana domnului Iulian Iliescu de către alianța PSD – ALDE a fost în concordanță cu opțiunea majorității locuitorilor comunei.Dl. Iulian Iliescu este omul potrivit la locul potrivit, un tânăr specialist, care și-a propus să schimbe în bine fața comunei Nicșeni, în următorii trei ani. Viziunea domniei sale se pliază pe strategia social-democrată, lucru îmbucurător pentru parlamentarii PSD, care îl vor susţine la punerea în practică a programului său electoral.Încrederea exprimată în candidatul susținut de alianța PSD – ALDE – dr. Iulian Iliescu oferă o șansă în plus dezvoltării Nicșeniului din punct de vedere administrativ, social, economic și cultural.”

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus