Noul ministru de finanțe amână toate concursurile din ANAF

Noul ministru de finanțe amână toate concursurile din ANAF

Ieri, ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, a semnat ordinul pentru amânarea concursurilor din Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) programate pentru luna noiembrie, pentru luna martie 2020.

Premierul Ludovic Orban a precizat la rândul său: „Nu putem accepta ca conducători de instituţii publice, la final de mandat, să declanşeze concursuri la scară largă, concursuri viciate, la care nu pot participa toţi aceia care ar dori pe poziţiile scoase la concurs. Mai ales nu acceptăm ca modurile cum se organizează concursurile. Intenţionăm să modificăm regulile privind organizarea concursurilor publice, intenţia noastră este să asigurăm transparență totală, publicitate pentru fiecare post scos la concurs, criterii foarte clare de evaluare, iar de asemenea în comisiile de selecţie să fie introduşi, pe lângă reprezentanţii conducerii politice sau conducători cu statut de funcţionar public, şi reprezentanţi ai mediului academic care să facă o evaluare obiectivă“.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus