Nea Alecu şi prietenii pe scena Teatrului „Vasilache”

Nea Alecu şi prietenii pe scena Teatrului „Vasilache”

Duminică, 6 mai 2018 cu începere de la orele 11:00 şi 12:30, veţi putea viziona un spectacol inedit prezentat de Eduard Sandu

 

Eduard Sandu a participat la emisiunea „ROMANII AU TALENT”   unde a ocupat locul trei. Acolo au devenit cunoscute cele doua păpuși  ale lui, ROMEO un băiețel obraznic şi NEA ALECU  un bătrânel  pus pe glume. Ventrilocul Eduard Sandu  are de oferit copiilor un spectacol interactiv,  îi va convinge pe copii că păpușile lui sunt vii. Un spectacol în care copii vor râde cu gura până la urechi cu  Romeo, Nea Alecu, Lolita, Profesorul  trăsnit, Azorel şi se vor distra la multe alte surprize. Un spectacol absolut fascinant şi interactiv plin de momente de improvizație. Un spectacol în care păpușile vorbesc cu copii. Un altfel de spectacol, o lume a păpușilor vorbitoare!

 

Preţ bilet 12 lei

Rezervări puteți face doar telefonic, la numerele: 0756.084.651 / 0231.514.353

Locurile rezervate își pierd valabilitatea cu 15 minute înainte de începerea spectacolului. Din acest motiv vă recomandăm să le achiziționați până atunci.

 

NU UITAŢI:

Orice persoană care doreşte să ofere o oră de spectacol unor copii sau tineri aflaţi în situaţii dificile poate cumpăra „Bilete în aşteptare”. „Biletele în aşteptare” pot fi achiziţionate de la Agenţia Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache”, str. Victoriei nr. 13, Botoşani.

Pentru mai multe informaţii accesaţi Regulamentul acestui proiect la adresa www.teatrulvasilache.ro

 

Vă aşteptăm cu drag!

Până atunci…. toate cele bune!

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus