Moped Piaggio furat din Italia depistat de poliţiştii de frontieră botoşăneni

Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani au depistat un moped ce figura ca fiind declarat furat din Italia, condus de un cetăţean român.

 

În data de 22 iulie a.c., în jurul orei 17.10 pe timpul efectuării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani au oprit în trafic, pentru control, pe raza localităţii de frontieră Baranca, un moped marca Piaggio, condus de cetăţeanul român, A. P.

În urma verificărilor specifice efectuate poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că mopedul figurează ca fiind declarat furat din Italia. Totodată lucrătorii noştri au mai stabilit faptul că bărbatul nu a obţinut niciodată dreptul de a conduce.

Poliţiştii de frontieră au întocmit bărbatului lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăinuire la furt şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu poseda permis de conducere.

Mopedul în valoare de 2.500 lei, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Darabani, în vederea continuării cercetărilor.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus