Miss Universe 2017

A fost desemnată reprezentanta României la unul dintre cele mai mari concursuri de frumusețe din lume, “Miss Universe 2017″, care va avea loc pe 26 noiembrie, în cel mai spectaculos oraș american, Las Vegas. Pentru prima oară în România, publicul prezent la eveniment și-a putut vota favorita, alături de juriul de specialitate, din care au făcut parte cel mai cunoscut creator de modă din România, Cătălin Botezatu, designerul de pantofi și accesorii Mihai Albu, consultantul de imagine cu experiență internațională Aura Anghel și câștigătoarea titlului Miss Universe România 2009, Bianca Constantin.

După ce s-au desfășurat probele, dintre care nu au lipsit prezentările în costume de baie și în rochii de seară, câștigătoarea concursului a fost aleasă Ioana Mihalache, în vârstă de 26 de ani. Superba blondă are 1,82 m înălţime, dimensiunile sale sunt 88-61-91 și vorbeşte trei limbi străine: engleză, spaniolă şi italiană. Ioana a absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii “Ovidius” din Constanţa şi masterul în Afaceri Internaţionale din cadrul aceleiaşi instituţii.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus