Mark Twain Prize for American Humor pentru un prezentator

Unul dintre cei mai cunoscuţi prezentatori de televiziune din lume, David Letterman, prezentatorul unui talk-show nocturn din industria de televiziune americană, a fost recompensat duminică seară cu Mark Twain Prize for American Humor, informează presa americană. Printre personalitățile care i-au adus un omagiu lui David Letterman la gala de duminică seară s-au numărat Jimmy Kimmel, Michelle Obama (prin intermediul unui mesaj video), senatorul Al Franken, muzicianul Paul Schaffer — liderul trupei muzicale din emisiunea prezentată de cunoscutul om de televiziune american — și laureatul din 2016 al acestui trofeu, actorul Bill Murray.

David Letterman și-a încheiat cariera de prezentator TV în mai 2015, după ce a prezentat timp de mai bine de trei decenii o serie de talk-show-uri nocturne produse și difuzate de posturile de televiziune NBC și CBS. În timpul ceremoniei de duminică seară, considerată una dintre cele mai prestigioase gale dedicate comediei, organizată la Kennedy Center din Washington, David Letterman a fost omagiat și de fosta primă doamnă a Statelor Unite Michelle Obama, prin intermediul unui mesaj înregistrat. David Letterman a mulțumit prietenilor și organizatorilor galei. Ceremonia va fi difuzată de postul PBS în luna noiembrie.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus