Majestatea Sa Regele Mihai, cea mai dureroasă pierdere a României în prag de Centenar

Majestatea Sa Regele Mihai, cea mai dureroasă pierdere a României în prag de Centenar

În ciuda evenimentelor istorice pe care le-a trăit în ultimul secol, Majestatea Sa Regele Mihai I al României reprezenta pentru toţi românii simbolul cel mai de preţ al iubirii pentru naţiunea română.

 

 

Centenarul Marii Uniri nu va mai fi aşa cum ni l-am imaginat cu toţii. În 2018, România nu va mai putea fi binecuvântată de către Regele ei.

Ne vom aduce aminte de momentul realizării României Mari, dar vom avea acea strângere de inimă la gândul că ne-a părăsit înainte de vreme.

Nu vom putea uita vreodată tot ce a făcut pentru noi, am fost poporul Majestăţii Sale, iar acest lucru îl vom face cunoscut copiilor noştri, nepoţilor şi tuturor generaţiilor ce vin din urmă. Ţara, „pe care am luat-o cu împrumut de la copiii noştri“, are de azi o moştenire: Regele Mihai I.

Transmitem, pe această cale, sincere condoleanţe membrilor Familiei Regale a României şi ne exprimăm speranţa că aceasta va continua să fie reperul de identintate pentru toţi românii.

Am rămas o naţiune fără Rege. 

 

 

 

Liviu Brătescu
coordonator
Comisia de Cultură, Culte şi Minorităţi a PNL

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus