Lucrările de înregistrare sistematică realizate prin Programul Național de Cadastru și Carte Funciară 2015-2023 (PNCCF)

La sediul primăriei comunei Coțușca, județul Botoșani, sunt afișate rezultatele lucrărilor de înregistrare sistematică realizate prin Programul Național de Cadastru și Carte Funciară 2015-2023 (PNCCF). PNCCF este susținut de Guvernul României, iar lucrările de cadastru general au fost finanțate din veniturile proprii ale Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI), prin Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Botoșani.

 

Astfel, în prezența autorităților locale, a reprezentanților OCPI Botoșani, precum și a prestatorului SC MOLDOCAD PLAN SRL s-a procedat la afișarea lucrărilor la sediul primăriei comunei Coțușca, pentru o perioadă de 60 de zile, interval în care persoanele interesate pot depune contestații sau cereri de rectificare pentru imobilele identificate. Aceste lucrări au fost începute și finanțate în cadrul Etapei a III de finanțare – 2018, demarată de ANCPI din venituri proprii. Ca urmare, au fost efectuate lucrări cu titlu gratuit pentru cetățenii comunei Coțușca, fiind identificate un număr de 2149 imobile, cu o suprafață de peste 2503,11 ha.

 

Informăm pe această cale că obiectivul principal al PNCCF este înregistrarea gratuită a tuturor imobilelor (terenuri, clădiri și apartamente) din România, în Sistemul integrat de cadastru și carte funciară.

 

 

 

OCPI Botoșani,

Conducerea

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus