La volan, sub influenţa băuturilor alcoolice

  • Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi– I.T.P.F. Iaşi au depistat în trafic un cetăţean român care conducea un autoturism, deşi consumase băuturi alcoolice.

  • În data de 31 martie a.c., în jurul orei 22.50, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi, aflaţi în misiune specifică în zona de competenţă, au oprit pentru control, în localitatea de frontieră Pomârla, judeţul Botoşani, un autoturism marca Dacia, înmatriculat în România.

  • La volanul autoturismului a fost identificat Gheorghe R., de 42 de ani, domiciliat pe raza judeţului Botoşani. La control, poliţiştii de frontieră au constatat că şoferul emana o halenă alcoolică, motiv pentru care au solicitat un echipaj din cadrul Poliţiei Rutiere Dorohoi în vederea testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, rezultând o îmbibaţie alcoolică de 0,86 g/l alcool în aerul expirat.

  • Poliţiştii efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus