La volan, cu permisul reținut…

La volan, cu permisul reținut…

La data de 04.04.a.c., în jurul orei 01.10, S. D. de 35 de ani, din comuna Dumbrăveni, judeţul Suceava, a fost depistat în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 29C, în oraşul Bucecea. Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că bărbatul avea permisul de conducere reţinut pentru perioada 02.03-30.05.2016.

În cauză se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de conducerea unui autovehicul de către o persoană căreia i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce.

…și cu alcool la bord…                                                                                                                                                                             La data de 04.04.2016, în jurul orei 00.05, B. D. de 56 de ani, din municipiul Cluj Napoca, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe DJ 298, pe raza localităţii Cordăreni. Bărbatul avea permisul de conducere reţinut începând cu data de 12.03.a.c.. De asemenea, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul de către o persoană căreia i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, de către o persoană care la momentul prelevării mostrelor biologice are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus