La volan, cu alcool la bord

La data de 16.05.2016, în jurul orei 01.00, a fost oprit în trafic, pe strada Dimitrie Pompeiu din municipiul Dorohoi, un autoturism având aplicate plăcuţe cu numere de înmatriculare străine, condus de G. A. de 39 de ani, din comuna George Enescu, judeţul Botoşani.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat; ulterior a fost condus la Spitalul Municipal Dorohoi, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, de către o persoană care la momentul prelevării mostrelor biologice are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus