La 18 ani, trei infracţiuni rutiere dintr-o lovitură!

La 18 ani, trei infracţiuni rutiere dintr-o lovitură!

La data de 22.05.2016, orele 22.05, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 282 B, în localitatea Flămânzi, C.M. de 18 ani, din localitate, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, derapând într-un șanț de la marginea drumului.

În urma accidentului au rezultat avarii ale autovehiculului.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că tânărul nu deține permis de conducere.

De asemenea, C.M. a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,99 mg/l în aerul expirat; ulterior, a fost condus la Spitalul Județean Botoșani, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge faptă și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană care nu deţine permis de conducere.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus