Keyta a adus o victorie prețioasă pentru botoșăneni. Gaz Metan Mediaș – FC Botoșani 1-2 » Keyta aduce victoria oaspeților pe final!

Keyta a adus o victorie prețioasă pentru botoșăneni. Gaz Metan Mediaș – FC Botoșani 1-2 » Keyta aduce victoria oaspeților pe final!

Două echipe în suferință, Gaz Metan și Botoșani, altădată spectaculoase, au început aseară duelul de la Mediaș cu un fotbal anesteziat. O jumătate de oră, a fost alt sport. Doar Keyta avusese o șarjă, dar s-a încurcat în Larie. Cardoso (33) a avut prima ocazie: a preluat în aut, uluit că Pap ieșise pe sub o centrare. Golul a venit ca o surpriză, pentru defensiva gazdă, pentru Butean, nimerit de Patache la o încercare de pasă, deși Florescu îl lăsase singur cu Buzbuchi. Deaconu a tot încercat să lege jocul, însă a fost cam singur. Iar Botoșaniul a ratat chiar și desprinderea prin Ongenda, care, din 12 metri, a tras peste.

Keyta, omul providențial

De la cabine, Gazul a ieșit mai vioi, dar fără arme. Și pe o contră, Baco ia “roșu” la un fault de penalty la Roman. Buzbuchi îl ghicește însă pe Ongenda. În 10, medieșenii egalează cu golazzo marca Deaconu. N-a fost de ajuns pentru o revenire. Și când jocul curgea spre remiză, Keyta a apărut unde trebuia și a stins Gazul. O gură de oxigen pentru băieții lui Croitoru.

gsp.ro

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus