“JOB SHADOW DAY” – NOU PRILEJ DE ÎNTÂLNIRE A ELEVILOR BOTOŞĂNENI CU POLIŢIŞTII

În cadrul ediției a-XIV-a a Programului internațional de orientare profesională „Job Shadow Day”, un grup de elevi din cadrul Colegiului Naţional „A.T. Laurian” Botoşani s-a alăturat astăzi poliţiştilor, pentru a se familiariza cu un potențial viitor loc de muncă.

Astăzi, 22 aprilie, Inspectoratul de Poliţie al judeţului Botoşani a fost vizitat de şase elevi de clasele a XI a şi a XII a, din cadrul Colegiului Naţional „A.T. Laurian”.

Activitatea a fost parte a Programului internaţional de orientare profesională pentru elevi “Job Shadow Day”.

Gazdele elevilor au fost poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii – IPJ Botoşani, dar tinerii s-au întâlnit şi cu poliţiştii rutieri şi de investigaţii criminale, care le-au prezentat aspecte din activităţile, îndatoririle şi responsabilităţile de la locul de muncă.

Elevilor participanți la activitate li s-au oferit şi informații cu privire la structura instituțiilor de învățământ subordonate Inspectoratului General al Poliției Române, modalitățile de înscriere și participare la concursurile de admitere.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus