Invitaţie la teatru lansată de laurieni pentru Ziua Copiilor

Sâmbătă, 1 iunie, tinerii mai mici sau mai mari ai Botoşanilor sunt invitaţi să-şi sărbătorească Ziua la Teatrul pentru copii şi tineret „Vasilache”. Echipa unuia dintre proiectele derulate la Colegiul Naţional „A.T.Laurian” a pregătit o serie de surprize împreună cu Drama Club şi cu Asociaţia „Down Activ”. Momentele vor începe la ora 11, iar biletele se vor vinde la intrare, preţul fiind 10 lei .

Am aflat ceva mai multe detalii despre cele pregătite de pe pagina de facebook a profesorului coordonator din proiectul laurienilor: „Te aşteptăm la teatru, alături de Drama Club şi de trupa Asociaţiei “Down Activ”, pentru a sărbători copilaria!! Începem cu multă veselie şi voie bună, cu piesa “Scufiţa roşie”, piesa jucată de membrii Down Activ. Celelalte momente le veţi descoperi pe parcurs!”, scrie pe pagina proprie Ana Gabriela Tănasă, coordonatorul proiectului “Sharing the world: disability and displacement”.

Colegiul Naţional “A. T. Laurian” din Botoșani este partener în cadrul proiectului de mai sus ce se derulează în perioada 2017-2019 în cadrul programului Erasmus+. Participanţii îşi propun să încurajeze incluziunea socială a elevilor defavorizați, fie că e vorba despre cei cu disabilități, din casele de copii, elevi cu probleme de învățare, fie că sunt copii refugiați sau abandonați de familiile lor.

Obiectivul principal este de a consolida empatia și de a crea o schimbare de perspectivă și de respectare a drepturilor omului în cazul tuturor copiilor.

IRINA SIMINICEANU

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus