Infracţiuni rutiere pe banda rulantă

Infracţiuni rutiere pe banda rulantă

La aceeaşi dată, un tânăr de 21 de ani, în timp ce efectua manevra de mers înapoi pe un drum sătesc de pe raza comunei Şendriceni, a intrat în coliziune cu gardul unui imobil, după care şi-a continuat deplasarea.

În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale.

Totodată, în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acesta fiind condus pentru recoltare de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

 

 

Părăsirea locului accidentului

          La data de 12.07.2018, un tânăr de 20 de ani, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe raza localităţii Broscăuţi, pe fondul neatenţiei, a acroşat cu partea dreaptă a autovehiculului o minoră de 15 ani, care se deplasa regulamentar în calitate de pieton.

Ulterior producerii accidentului rutier, conducătorul auto şi-a continuat deplasarea, fiind depistat de organele de poliţie la domiciliu.

Tânărul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare coporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

 

 

Conducere sub influenţa alcoolului

La data de 12.07.a.c, poliţiştii oraşului Darabani au oprit pe strada Tudor Vladimirescu un autoturism condus de un bărbat de 53 de ani.

S-a procedat la testarea alcoolscopică a conducătorului auto, rezultând valoarea de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

La data de 13.07.2018, poliţiştii Biroului Rutier Dorohoi au depistat pe drumul naţional DN 29 B un autovehicul condus de un tânăr de 28 de ani.

În urma testării alcoolscopice a conducătorului auto a rezultat valoarea de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

În ambele cazuri conducătorii auto au fost conduşi la o unitate spitalicească pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

          De asemenea, au fost întocmite dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus