Infracţiuni rutiere cercetate de poliţişti

Infracţiuni rutiere cercetate de poliţişti

La data de 13.03.2019, poliţiştii Secţiei Rurale nr. 3 Hlipiceni au fost sesizaţi de o femeie cu privire la faptul că pe un drum comunal din comuna Lunca se află un autoturism staţionat în şanţ iar conducătorul auto ar putea fi în stare de ebrietate.

Echipajul de poliţie ajuns la locul solicitării a depistat conducătorul auto în persoana unui tânăr de 27 de ani, din aceeaşi localitate , care pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în şanţul de pe marginea drumului.

S-a procedat la testarea alcoolscopică a conducătorului auto, valoarea rezultată fiind de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 13.03.2019, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Leorda aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au oprit pentru contol pe raza comunei Leorda un moped condus de un bărbat de 31 de ani din comuna Frumuşica.

Cu ocazia verificărilor a rezultat că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul nu figurează ca înregistrat ori înmatriculat în circulaţie.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat.

La data de 13.03.2019, poliţiştii dărăbăneni au fost solicitaţi în spijin de către lucrătorii Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani, care au depistat în trafic un autoturism condus de un bărbat de 52 de ani.

Bărbatul a refuzat să prezinte documentele de identitate, precum şi testarea cu aparatul etilotest şi recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi refuzul sau sustragerea de la recoltarea probelor biologice de sânge.

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus