Infracţiuni rutiere cercetate de poliţişti

La data de 30.01.2019 poliţiştii municipiului Dorohoi aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au oprit pentru control pe bulevardul Victoriei un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani.

Cu ocazia controlului documentelor s-a constatat că autoturismul respectiv este radiat din circulaţie de la începutul lunii ianuarie a.c.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a uniui vehicul neînmatriculat.

La data de 30.01.a.c, poliţiştii Serviciului Rutier aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe drumul naţional DN 29 C, au oprit pentru control pe raza localităţii Bucecea un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a constatat că autorizaţia provizorie de circulaţie a vehiculului este expirată din luna decembrie 2018.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.

 

 

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus