Infracțiuni rutiere cercetate de polițiști

La data de 26.11.2019, polițiștii Postului de Poliție Trușești, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe drumul județean D.J. 282, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 18 ani, din localitatea Albești.

Fiindu-i solicitate documentele de identitate, acesta a declarat că nu le are asupra sa, moment în care a părăsit locul respectiv.

Echipajul de poliţie a procedat la urmărirea acestuia în trafic, acesta fiind interceptat pe raza comunei Albeşti.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit identitatea persoanei respective, precum şi faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

 

  •  

         La data de 26.11.2019, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada General Gheorghe Avramescu, din municipiul Botoșani, un cetăţean se deplasează cu un autoturism şi este posibil să se afle sub influența băuturilor alcoolice.

         În urma deplasării la fața locului, a fost depistat în trafic autoturismul în cauză, fiind condus de un bărbat de 58 de ani, din municipiul Botoșani

         Fiind testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

         Ulterior, acesta a fost transportat la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

         În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

La data de 26.11.2019, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Corni, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe drumul comunal DC54, din localitatea Mesteacăn, au oprit pentru control un autoturim condus de un bărbat de 35 de ani, din aceeași localitate.

Fiind testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetari sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, urmând ca la finalizarea acestora să se propună o soluție procedurală.

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus