Infracţiuni rutiere cercetate de către poliţişti

La data de 19.09.2019, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Dorohoi au fost sesizaţi prin SNUAU 112, despre faptul că pe drumul judeţean DJ 292 în localitatea Broscăuţi, s-a produs un accident rutier cu victime.

În urma deplasării la faţa locului s-a stabilit următoarea situaţie de fapt:

Un bărbat de 67 de ani, în timp ce conducea un atelaj hipo, nu a semnalizat şi s-a încadrat necorespunzător, depăşind axul drumului pentru a efectua un viraj la dreapta, moment în care este acroşat de un autoturism condus pe aceeaşi direcţie de mers, de o tânără de 21 de ani. Aceasta din urmă s-a angajat în depăşire în mod neregulamentar, prin partea dreaptă.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului atelajului hipo, care a fost transportat la o unitate spitalicească pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză se continuă cercetările sub aspetul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

  •  

 

La data de 19.09.2019, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Flămânzi, au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Crinului din oraş, a avut loc un accident rutier, iar conducătorul auto vinovat de producerea acestuia ar fi părăsit locul faptei.

În urma deplasarii la faţa locului s-a stabilit următoarea situaţie de fapt:

Un bărbat de 34 de ani, din oraşul Flămânzi, în timp ce conducea autoturismul pe strada Crinului, a pierdut controlul asupra direcţie de mers, împrejurare în care intră în coliziune cu un autoturism care se afla parcat pe marginea părţii carosabile.

Conducătorul auto a părăsit locul producerii accidentului, fiind depistat în scurt timp de către poliţişti.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest valoarea indicată fiind de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, a fost condus la o unitate spitalicească penru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se fac cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului.

 

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus