Infracţiuni rutiere cercetate de către poliţişti

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Dorohoi au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe Bulevardul Victoriei din municipiu s-a produs un accident rutier.

Echipajul care s-a deplasat la faţa locului a stabilit următoarea situaţie de fapt:

Un tânăr de 21 de ani din municipiul Dorohoi, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Victoriei, pierde controlul asupra diecţiei de mers, împrejuarare în care întră în coliziune cu un copac.

În urma impactului au rezultat doar pagube materiale.

Fiind testat cu aparatul alcooltest valoarea rezultată a fost de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

 

  •  

 

La data de 10.05.2020, poliţiştii din cadrul Formaţiunii Rutiere Darabani, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe drumul naţional DN 29 A, în comuna Hudeşti, au oprit pentru control un autoturism care rula cu viteză peste limita legală.

La solicitarea poliţiştilor de a înmâna documentele personale şi ale autovehiculului, acesta a declarat faptul că nu le are asupra sa.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit identitatea conducătorului auto în persoana unui bărbat de 64 de ani din municipiul Botoşani, precum şi faptul că acesta avea  dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

În cauză a fost deschis  un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis, urmând ca în funcţie de rezultatul cercetărilor să fie dispuse măsuri legale.

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus