Infracțiuni rutiere cercetate de către polițiști

La data de 14.11.2019, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică Botoșani, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe Calea Națională din municipiu, au observat un autoturism care se deplasa sinuos.

S-a procedat la oprirea autoturismului respectiv, moment în care conducătorul auto a încercat să inducă în eroare organele de poliție, părăsind locul șoferului și mutându-se pe locul din spate al autoturismului.

S-a stabilit identitatea ocupanților vehiculului, în persoana unui tânăr de 22 de ani și a unei tinere de 20 de ani, ambii din localitatea Hlipiceni.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că tânărul de 22 de ani care se afla la volanul autoturismului, figurează cu dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

De asemenea, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se continuă cercetările față de tânărul de 22 de ani sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului, iar față de tânăra de 20 de ani sub aspectul comiterii infracțiunii de încredințarea unui autovehicul unei persoane care nu deține permis de conducere și se află sub influența alcoolului.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus