Infracţiuni rutiere cercetate de către poliţişti

La data de 09.11.2019, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Botoşani, aflaţi în exercitartea atribuţiilor de serviciu pe raza localităţii Gorbăneşti, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani, din aceeaşi localitate.

În urma testării cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

 

 

 

La data de 09.11.2019, poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică Dorohoi, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza municipiului Dorohoi, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din localitatea Ibăneşti.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule .

Întrucât emana halenă alcoolică s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele său a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

 

            La data de 11.11.2019, poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică Botoşani, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe strada Manoleşti Deal din municipiul Botoşani, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din municipiul Dorohoi.

Fiind testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, tânărul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus