Infracțiuni la regimul rutier

Infracțiuni la regimul rutier

La data de 19.06.2020, în jurul orei 00:30, polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier Darabani, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au fost solicitați în sprijin, de către un echipaj al Poliției de Frontieră, care au oprit în trafic, pe DN 29 A, un autoturism al cărui conducător auto emana halenă alcoolică.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit identitatea acestuia, în persoana unui tânăr de 28 de ani din orașul Darabani, precum și faptul că are dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Fiind testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducere cu permisul suspendat.

.

 

  •  

 

La data de 19.06.2020, în jurul orei 03:50, polițiștii din cadrul Secției de Poliție nr. 7 Darabani, au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că de pe raza comunei Viișoara, a fost sustras un autotuirsm.

Cu ocazia deplasării la fața locului, polițiștii au identificat în trafic autoturismul menționat mai sus, pe drumul național DN 29 A, în localitatea Păltiniș.

În momentul în care conducătorul auto a observat autospeciala de poliție, a oprit autoturismul și a fugit în loc necunoscut, fiind ulterior identificat de către polițiști și condus la sediul poliției.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit identitatea acestuia, în persoana unui tânăr de 25 de ani din comuna Viișoara, precum și faptul că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducere fără permis.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus