Infracțiuni la regimul rutier

Infracțiuni la regimul rutier

La data de 20.05.2020, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bălușeni, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza de competență, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 18 ani din județul Suceava.

La solicitarea polițiștilor, acesta a prezentat un permis de conducere emis de autoritățile din Marea Britanie, care nu avea toate elementele de siguranță specifice unui astfel de document.

Fiind verificat în bazele de date, s-a constatat că tânărul nu figura ca fiind posesor de permis de conducere.

Pe numele său a fost deschis un dosar penal sub asepctul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis, fals și uz de fals.

 

La data de 20.05.2020, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza localității Coșula, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 50 de ani din comuna Copălău.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică s-a procedat la testarea cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

        

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus