Infracţiuni la regimul circulaţiei constatate de poliţiştii de frontieră gălăţeni

Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi au depistat în trafic un cetăţean român conducând un autoturism deşi era sub influenţa băuturilor alcoolice şi nu deţinea permis de conducere.

 

În data de 28 martie a.c., pe timpul executării unei misiuni specifice, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi au oprit în trafic pentru control, pe raza municipiului Galaţi, un autoturism marca Dacia Drop Side, condus de gălăţeanul Ştefan G., în vârstă de 27 de ani.

Cu ocazia controlului, lucrătorii noştri au constatat că bărbatul emana o puternică halenă alcoolică, fapt pentru care a fost solicitat un echipaj din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Galaţi, pentru a-l testa pe tânăr cu aparatul etilotest Dragger. În urma testării, a rezultat o alcoolemie de 0,97 mg/l în aerul expirat. În conformitate cu prevederile legale în vigoare s-a procedat la conducerea tânărului la o unitate spitalicească din municipiul Galaţi pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Concomitent, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări specifice în bazele de date, ocazie cu care au stabilit că Ştefan G. nu deţine permis de conducere auto pentru nicio categorie.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus