Infracțiuni în trafic

Infracțiuni în trafic

La data de 21 ianuarie 2021, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săveni, au oprit în trafic, pe drumul național DN 24 C, o autoutilitară condusă de un bărbat de 53 de ani, din comuna Mitoc.

Întrucât bărbatul emana halena alcoolică, s-a procedat la testarea cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 21 ianuarie 2021, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au fost sesizați de polițiștii Sectorului Poliției de Frontieră Românești cu privire la faptul că au oprit în trafic un autoturism al cărui conducător auto emana halenă alcoolică.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat conducătorul auto în persoana unui bărbat de 32 de ani, din localitatea Românești. La solicitarea polițiștilor rutieri, conducătorul auto a refuzat testarea alcoolscopică și recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus