Incredibil, dar adevărat! Botoșănenii, pe locul 3 la nivel național la capitolul inițiativă privată

Spiritul întreprinzător al botoșănenilor se pare că nu a fost afectat de greutățile și piedicile tot mai mari puse de către cei care se tot perindă pe la Palatul Victoria, inițiativei private. Cel puțin acest lucru este dovedit de înmatriculările operate de către Oficiului Național al Registrului Comerțului, în primele două luni ale acestui an. Comparativ cu aceeasi perioadă a anului trecut, doar în 6 județe din țară creșterea la numărul de înmatriculări a fost pozitivă, în timp ce în majoritatea județelor țării înmatriculările au scăzut dramatic.

Pe primul loc, cu o creștere de 36,07% fața de aceeasi perioadă a anului trecut la capitolul înmatriculări se situează, surpriză, județul Tulcea. Pe locul doi se situează județul Mehedinți, cu o creștere de 25,84% iar pe locul 3, județul Botoșani, cu o creștere de 15,57%.

În primele două luni ale acestui an la O.N.R.C. s-au înmatriculat în județul nostru, o întreprindere familială, 105 întreprinderi individuale, 58 PFA și 82 SRL, un total de 245 de entități, față de 212 câte s-au inmatriculat în aceeasi perioada de referință anul trecut.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus