Inconștienți, la volan…

La data de 22.04.2014, în jurul orei 01.40, a fost depistat în trafic, pe DE 58, în oraşul Flămânzi, judeţul Botoşani, un autoturism condus de un tânăr de 26 ani, din localitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate şi probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

La data de 22.04.2014, în jurul orei 00.30, un tânăr de 22 de ani, din localitatea Vlădeni Deal, comuna Frumușica, judeţul Botoşani a fost depistat în timp ce conducea un atutoturism pe raza localităţii Rădeni.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, verificările efectuate de poliţişti au stabilit că tânărul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie.

Totodată, poliţiştii au stabilit că autoturismul condus de tânăr era radiat din circulație, iar plăcuţele cu numerele de înmatriculare, montate pe acesta aparţineau în fapt unui alt autovehicul.

În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus