In memoriam Larisa Prisacaru: Nouă ani de la dispariția tragică a campioanei

In memoriam Larisa Prisacaru: Nouă ani de la dispariția tragică a campioanei

Larisa Prisacaru-prima pugilistă din istoria sportului botoșănean- a dispărut în mod tragic acum 9 ani, în ziua de 4 august 2009, într-un cumplit accident de mașină petrecut în Spania.Dispariția sa, la vârsta de 24 ani, i-a marcat profund pe toți cei care au cunoscut-o și prețuit-o.

Larisa Prisacaru a fost prima componentă a secției de box feminin a CS Botoșani care a reușit în 2003, după numai după un an de activitate, să se facă remarcată și să urce pe cea de-a treia treaptă a podiumului la Campionatul Național de seniori. În următorii doi ani, Larisa Prisacaru a câștigat de două ori titlul de vicecampioană națională, cucerind și două cupe ale României.

Antrenorul Victor Apetrei, maistru emerit al sportului, declara la dispariția neașteptată a campioanei: „Sunt foarte marcat, a fost inima mea. Cu ea practic am deschis secția de box feminin în 2002. A fost adusă la sală de tatăl ei, care la rândul său a fost boxer și mi-a fost elev. A fost o fată extraordinară din toate punctele de vedere, cu o dăruire totală pentru acest sport și pentru viață, de o corectitudine și o cinste cum rar mi-a fost dat să vad. Imi pare rău că intră astfel în istoria sportului botoșănean”.                                                                            

Campioana a fost înmormântată în data de 14 august 2009 la Cimitirul Eternitatea din Botoșani.

Larisa Prisacaru a rămas și trăiește în memoria tuturor celor care au iubit-o, cunoscut-o și prețuit-o.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus