I.P.S. Teofan – în ospeție la Biserica Sf. Spiridon

Ca în fiecare an de hramul Sfîntului Gheorghe- patronul spiritual al municipiului Botoșani- I.P.S. Teofan, mitropolitul Moldovei și Bucovinei a oficiat la biserica cu hramul biruitorului de balauri, Sfânta Liturghie, fiind întâmpinat cu mare bucurie de către credincioșii veniți să-i asculte cuvântul de învățătură. Și de această dată mulți dintre cei prezenți au primit binecuvântare arhierească. După terminarea ceremoniei religioase, I.P.S. Teofan, a fost în ospeție la Biserica Sf. Spiridon, însoțit fiind de părintele vicar Marian Timofte dar și primarul Cătălin Futur, de președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți și de viceprimarul Marian Muraru.

Gazdă primitoare a fost pr. icon. stavr. Vasile Acatrinei, cel în grija căruia a fost încredințată racla cu părticele din moaștele Sfântului Mare Mucenic Gheorghe și ale Sfântului Mucenic Mina și care păstorește cu multă dăruire de aproape un sfert de secol acest locaș de cult – o adevărată bijuterie a orașului.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus