Guvernul Cîțu a fost investit

Guvernul Cîțu a fost investit

Guvernul Cîțu a primit 260 voturi și 186 împotrivă. Ca să treacă, guvernul avea nevoie de 228 de voturi. Spre comparație, Guvernul Orban 1 a avut 240 de voturi, iar Guvernul Orban 2 – 286 de voturi.

Noul premier a declarat: ”Pentru mine și guvernul meu, proprietatea privată este sfântă. Îi anunț pe colegii mei miniștri că voi monitoriza personal îndeplinirea obiectivelor stabilite.În ce privește relațiile externe, există un singur drum pentru România: alături de UE, cu drepturi depline. De asemenea, rămânem ferm angajați în relația cu SUA. Timpul și eficiența vor fi principalele instrumente în implementarea proiectului de guvernare.”

Guvernul Cîțu a depus jurământul la Palatul Cotroceni în această seară la ora 20.00, potrivit Administrației Prezidențiale. Apoi, membrii cabinetului  s-au deplasat la Palatul Victoria pentru o primă ședință de guvern. (g4media.ro)

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus