Grup de delicvenți , împrăștiat cu foc de armă

La data de 27.05.2018, poliţiştii care efectuau serviciul de patrulare pe raza comunei Todireni au fost sesizaţi prin apel 112 de către un tânăr de 24 de ani cu privire la faptul că i-au fost sustrase capacele roţilor de la autoturismul parcat în apropierea unei discoteci din comuna Todireni.

Pe timpul efectuării cercetării la faţa locului, un agent de pază al discotecii a sesizat echipajul de poliţie despre faptul că între doi tineri a izbucnit un conflict.

Poliţiştii au intervenit şi au imobilizat un bărbat de 20 de ani, observând în acelaşi timp un grup de tineri care se apropiau de discotecă, având asupra lor diferite obiecte contondente.

Pentru a preveni o încăierare, echipajul a somat grupul respectiv să se oprească, însă aceştia nu s-au conformat, continuându-şi deplasarea.         După efectuarea somaţiei legale, agentul de poliţie a executat un foc de avertisment în plan vertical cu armamentul din dotare, împrejurare în care grupul s-a dispersat, fără a fi create alte incidente.

În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi furt, în vederea documentării activităţii infracţionale a persoanelor implicate şi luarea măsurilor legale.

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus