FOTBAL: Gaz Metan – FC Botoșani 1-0

Gaz Metan Mediaş a câştigat la limită disputa cu FC Botoşani, graţie golului înscris de Roberto Romeo. Moldovenii au avut trei ocazii uriaşe de a înscrie, dar au ratat incredibil.

Gaz Metan Mediaş şi FC Botoşani au deschis etapa a 13-a din Liga 1, ultima din turul sezonului regulat. Gazdele puteau trece în avantaj încă din minutul 9. Golubovic i-a aşezat pefect mingea lui Popovici, dar acesta a ratat şansa de a înscrie în poarta fostei sale echipe.

Replica moldovenilor a venit prin Olimpiu Moruţan. Tânărul de 18 ani, care a reuşit etapa trecută primul său gol în Liga 1, nu l-a putut învinge din poziţie ideală pe Greab. Până la pauză, Popovici a mai semnat o ocazie importantă. A executat o lovitură liberă şi a fost aproape să-l surprindă pe Cobrea.

În repriza secundă, oaspetii au trecut din nou pe langa gol. Cu cea mai slaba defensiva din campionat, ardelenii au avut noroc la execuţia lui Chitoşcă.

Un minut mai târziu, jucătorii lui Pustai au trecut la conducere. Roberto Romeo a punctat, dupa o fază contestată dur de fotbaliştii Botoşaniului. Aceştia au considerat că italianul a făcut, în prealabil, henţ, dar Adrian Comănescu a fost de neînduplecat.

Jucătorii lui Costel Enache puteau pleca totuşi cu un punct de la Mediaş, dar Chitoşcă a mai avut o ratare mare şi Gaz Metan a câştigat cu 1 la 0.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus