FOTBAL : FC Botoşani – Viitorul 3-2

Botoşani a învins-o cu 3-2 pe Viitorul în optimile Cupei României. Hagi a folosit o echipă de puşti şi în final s-a consolat cu cele două reuşite, de generic.

Meciul a fost electrizant şi, după 0-0 la pauză, a plouat cu goluri. Chitoşcă nu i-a dat nicio şansă lui Tordai şi a deschis scorul, în minutul 50. Gavra a restabilit egalitatea cu o execuţie de pus în ramă, de la marginea careului, în minutul 64.

2-1 a fost scorul după ce MihaiRoman a taxat o greşeală mare în defensiva Viitorului, peste alte zece minute.

Campioana României a avut puterea să revină din nou – Drăguş a avut o sclipire de moment şi a reluat imparabil, cu câlcâiul, în minutul 78.

Peste doar trei minute Plămadă a devenit eroul gazdelor şi a adus victoria Botoşaniului cu 3-2.

În ciuda înfrângerii, Hagi s-a declarat mulțumit de evoluția echipei:

Au trecut examenul. Plec cu un gând bun de aici, chiar dacă am luat bătaie. Asta e, avem copii!”, a spus Hagi, după meci.

Viitorul a pierdut la Botoşani şi în campionat, cu 0-1.

Error loading player: No playable sources found

Echipele:

FC Botoșani:Pap – Dumitraş (Roman, 46), Plămadă, Burcă, Muşat – Oaidă, Târşă – Serediuc, Rodriguez, Chitoşcă (Popa, 85) – Kuku (Bordeianu, 74).
Antrenor: Costel Enache.

Viitorul: Tordai – Căpușă, Ghiță, Țîru (Horj, 82), De Nooijer – D. Dumitrescu, Băluță (Kofi, 65), Ciobanu – Cioablă (C. Ene, 82), Gavra, Drăguș.
Antrenor: Gheorghe Hagi.

 

digisport.ro

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus