FOTBAL: FC Botoşani – Juventus Bucureşti 0-0

FC Botoşani a făcut un nou pas greşit în tentativa de a ajunge în play-off. Botoșănenii au remizat pe teren propriu cu ultima clasata, Juventus Bucureşti, scor 0-0, după un meci în care puteau chiar să piardă pe final.

Chiar dacă au dominat în cea mai mare parte a timpului, gazdele au fost cu adevărat periculoase doar de două ori. Mai întâi, în minutul 15, prin Rodriguez, care a ratat incredibil din situaţie de singur cu portarul.

Apoi, cu puţin timp înainte de pauză, Golofca, revenit la Botoşani după experienţa nereuşită de la FCSB, a încercat să-l surprindă pe Drăghia cu o execuţie acrobatică.

La primul meci oficial cu Marius Baciu pe bancă, oaspeţii puteau furniza surpriza, însă Simion a tras defectuos dintr-o poziţie foarte bună, în minutul 81.

S-a terminat 0-0, un rezultat care convine cel mai mult lui Dinamo, aflată în luptă directă cu FC Botoşani pentru un loc de play-off.

Www.digisport.ro

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus