Fotbal: ACS Poli Timişoara FC Botoşani -0-1

FC Botoșani a obținut a doua victorie consecutivă în play-out-ul din Liga 1. Formația lui Costel Enache s-a impus la limită la Timișoara. Mircea Axente a marcat unicul gol al întâlnirii de pe Bega.Timişoara nu a câştigat în ultimele 15 meciuri oficiale şi are poziţia de baraj ameninţată de urmăritoarele Juventus Bucureşti şi Gaz Metan.

FC Botoşani a reuşit a doua victorie consecutivă în playout, pe terenul lui ACS Poli Timişoara, într-un meci pierdut de Leo Grozavu în faţa fostei echipe. Axente putea marca cel mai rapid gol al sezonului, în minutul 1, dar Straton a resăpins în bară. Plămadă, de la oaspeţi, a fost aproape de autogol. Ciucur a ratat cea mai mare ocazie de gol a bănăţenilor din prima repriză. Moldovenii au deschis scorul în partea a doua prin Axente, după o fază creată de Golofca. Timişoara a avut două ocazii mari de a egala. Mai întâi la torpila lui Munteanu iar apoi prin Mihai Roman, blocat de Cobrea.

Timişoara a rămas singura echipă din playout fără victorie, şi are cele mai puţine puncte după primele 5 runde – două.

Timişoara nu a câştigat în ultimele 15 meciuri oficiale şi are poziţia de baraj ameninţată de urmăritoarele Juventus Bucureşti şi Gaz Metan.

www.digisport.ro

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus