Fiul lui Placido Domingo a compus un musical despre Dracula

Cântărețul și compozitorul Plácido Domingo Jr. a reușit să își vadă visul împlinit, finalul anului trecut marcând premiera primului său musical, inspirat din faimosul roman ”Dracula” al lui Bram Stoker.

În toamna anului 1999 în California, după nașterea fiicei sale Victoria, Placido Domingo Jr. și soția sa au decis să scrie împreună un musical. Alegerea lui „Dracula” a fost unanimă. Tot ce mai lipsea era un element de surpriză și o umanizare accentuată a personajului principal. Plácido Domingo Jr. spune că și-a dorit ca vampirul să nu apară doar ca un monstru însetat de sânge, ci ca un erou. A muncit din greu pentru a reuși să compună opera în așa fel încât publicul să îl simpatizeze pe Vlad. Astfel, după mai mult de un an și jumătate de muncă intensă și de multe ore petrecute la pian, a luat naștere musicalul „Vlad” care  a avut premiera la finalul lui 2018, și a fost întâmpinat cu mult entuziasm din partea publicului.

 

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus