Filiala Frăției Ortodoxe s-a ocupat de împărțirea laptelui la mai multe instituții din municipiu, dar și din județ

Filiala Frăției Ortodoxe s-a ocupat de împărțirea laptelui la mai multe instituții din municipiu, dar și din județ

Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru că am reușit, din nou, să ajungem la cei aflați în nevoie.
Din inițiativa asociației “BronxPeople” și cu sprijinul Băncii Locale pentru Alimente Roman și al Frăției Ortodoxe Bacău, peste 40 de tone de lapte au fost distribuite în mai multe regiuni din țară.
O parte din această cantitate a ajuns și la Botoșani, unde filiala Frăției Ortodoxe s-a ocupat de împărțirea laptelui la mai multe instituții din municipiu, dar și din județ.
Astfel, tinerii noștri voluntari s-au mobilizat exemplar, reușind să semene speranța în prezentul cenușiu care ne înconjoară.
Rînd pe rînd, am distribuit însemnate cantități de lapte la „Centrul social de urgenţă pentru persoane fără adăpost”, la „Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Leorda”, la Spitalul Județean „Mavromati” Botoșani, la Spitalul de Copii Botoșani și la Secția VII cronici Psihiatrie Botoșani.
Mulțumim tuturor voluntarilor și tuturor celor implicați în reușita acestei acțiuni! Mulțumim  firmei de distribuție SC „Altfel SRL” care ne-a oferit necondiționat sprijinul logistic.
Împreună putem aduce mai multă bucurie!
Doamne, miluiește neamul nostru românesc!

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus