FC BOTOȘANI-UNIVERSITATEA CRAIOVA 2-1

Fără Alex Mitriţă, Craiova lui Devis Mangia s-a înclinat în deplasarea de la Botoşani, scor 2-1. Fabbrini şi Lorand Fulop pentru gazde, respectiv Mateiu pentru oaspeţi au marcat golurile serii.

Liviu Ciobotariu a debutat cu dreptul pe banca tehnică a echipei FC Botoşani. Pe o ploaie torenţială, transformată pe final în ninsoare abundentă, moldovenii au marcat în prima repriză cele două goluri care au însemnat 3 puncte. A fost prima victorie pentru FC Botoşani din 21 octombrie încoace!

Diego Fabbrini a marcat primul, după o acţiune individuală de toată frumuseţea, finalizată printr-o execuţie de mare fotbalist. Şi al doilea gol al gazdelor a fost spectaculos. Fulop, revenit în formula de start a botoşănenilor a sosit primul la întâlnirea cu mingea şi l-a păcălit pe portarul oaspeţilor, Mirko Pigiliacelli. Execuţia mijlocaşului a fost inspirată, dar spectaculozitatea golului s-a născut din tehnica lui Mihai Roman, a cărui centrare din ”rabona” a fost decisivă. 

www.telekomsport.ro

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus