FC BOTOȘANI – FCSB 1-3 // Golofca, deznădăjduit: “Sunt supărat, nu poți să faci cadouri Stelei”

FC Botoșani a fost învinsă pe teren propriu de FCSB, 1-3, unicul gol al botoșănenilor fiind reușit chiar de fostul stelist Cătălin Golofca.

 Mijlocașul a făcut o partidă bună, însă la final și-a exprimat dezamăgirea cauzată de un nou eșec contra FCSB-ului, echipa pe care a învins-o FC Botoșani nu a învins-o niciodată.  

“Am marcat, dar am pierdut, sunt supărat. Nu poți să faci cadouri Stelei. Am jucat mai bine, am avut două ocazii imense ratate la 1-2.  Am marcat, dar n-a fost o revanșă a mea. Am jucat cu ambiție, dar degeaba, nu am reușit să câștigăm nici măcar un punct.

Am făcut jocuri bune în ultima perioadă, dar e greu, echipele din fața noastră s-au distanțat”, a declarat, la TV Telekom Sport. 

“Nu putem sparge gheața împotriva celor de la FCSB, dar jocul bun de ne dă încredere pentru viitor. Când jucăm fotbal, nu putem să batem. Cheia meciului a constat în ocaziile ratate de noi în acest meci. Încă sperăm la play-off, mai sunt multe puncte puse în joc”Lorand Fulop, FC Botoșani.

www.gsp.ro

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus