FC Botoșani – Dunărea Călărași 1-2 ! Botoșani pierde acasă cu Dunărea Călărași și are mari emoții privind retrogradarea

Acesta e primul succes pentru echipa lui Dan Alexa în Liga 1 după o pauză de 6 runde și e abia întâia victorie din ultimele 8 luni pe teren străin, adică exact din prima etapă, când s-a impus la Ovidiu, cu Viitorul, scor 1-0.

Laurențiu Buș a deschis scorul pentru Botoșani în minutul 7. Șutul său de la peste 20 de metri a fost deviat de un adversar, iar mingea l-a păcălit pe Straton.

În minutul 33, Gabi Iancu a executat excelent o lovitură liberă din unghi. A înscris direct din fază fixă și a confirmat forma bună pe care o traversează.

Lovitura de grație a picat în minutul 57, când, după o bâlbâială în careul gazdelor, mingea a ajuns la Luchin, acesta l-a servit pe Najib Ammari, iar șutul atacantului n-a putut fi apărat de Pap.

După acest succes, Dunărea Călărași adună 15 puncte și se apropie la 4 puncte de FC Botoșani, formație aflată pe locul 11, primul deasupra locurilor din zona roșie a clasamentului.

Vezi AICI clasamentul actualizat din play-out!

VEZI AICI VIDEO!

Botoșani: Pap – Patache, Miron, Burcă, Holzmann – Karaboue, J. Rodriguez – L. Buș, L. Fulop, Golofca – M. Roman
Rezerve: Fraisl, Pițian, Papa, Oaidă, Fabbrini, Soleidis, Ongenda
Antrenor: L. Ciobotariu

Dunărea Călărași: Straton – G. Enache, Dobrosavlevici, Luchin, G. Mendy – Souda, Simion, Ben Djemia, Honciu – G. Iancu, Ammari
Rezerve: Calancea, Henderson, St. Filip, D. Benzar, Mediop, Mapuku, Keyta
Antrenor: D. Alexa

Arbitru: Ad. Cojocaru / Asistenți: M. Orbuleț, C. Danșa

www.gsp.ro

 

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus