FC Botoşani – Dunărea Călăraşi 1-0

  • FC Botoşani: Pap – Patache, Miron, Burcă, Soiledis – Fulop, J. Rodriguez, Fabbrini – Ongenda, M. Roman, Golofca
  • Rezerve: Fraisl – Chindriş, Dumitraş, E. Papa, Târşă, Trujic, Chitoşcă
  • Dunărea Călăraşi: G. Popa – Gligorov, Dobrosavlevici, Walace, G. Mendy – Al. Munteanu, Honciu, Bourceanu, Buzan – Mediop, Souda
  • Rezerve: Khalil – Clemence, V. Munteanu, V. Alexandru, Cucu, N. Cârnaţ

Minutul 90+3 Final!

Minutul 46: A început repriza doua!

Minutul 45+2: Pauză la Botoşani!

Minutul 36: GOOOOOOOL FC BOTOŞANI! Ongenda marchează! Decarul moldovenilor deschide scorul cu o lovitură de cap, de pe picioare, după o centrare venită de la Golofca.

Minutul 1: A început meciul!

17:16 Avem echipele de start!

Ambele formaţii au nevoie de succes pentru a avea un final de an mai liniştit. Sunt în partea inferioară a clasamentului. Moldovenii se clasează pe locul 10 cu 23 de puncte, în timp ce echipa antrenată de Dan Alexa se situează pe locul 12, cu 17 puncte, la 5 distanţă de ultimul loc, ocupat de Voluntari.

Eduard Pap, portarul Botoşaniului, a participat la conferinţa de presă şi a avut un mesaj clar pentru colegii săi: ”Trebuie să fim încrezători că vom lua trei puncte, nu avem nici o scuză dacă nu le luăm. La cum am arătat în ultimul timp şi ce atmosferă este în grupul echipei zic că putem lua cele trei puncte. E clar că pornim ca favoriţi. Este diferenţă de valoare între cele două loturi, luând şi parcursul lor din ultimul timp e clar că pornim ca favoriţi dar nu trebuie să mergem pe vârfuri şi să luăm adversarul de sus”.

La prima vedere, moldovenii pornesc cu prima şansă ţinând cont de situaţia grea prin care trece Dunărea. Nu a mai câştigat 7 etape, perioadă în care a adunat un singur punct.

Botoşani  şi Dunărea s-au întâlnit o singură dată în meci direct, în turul campionatului, când gazdele s-au impus, la capătul unui duel spectaculos, cu 3-2.

www.prosport.ro

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus