FC Botoșani – CSM Poli Iași 1-1, 3-2 după prelungiri. Botoșănenii sunt în semifinalele Cupei României!

Min. 120 Fluier final! FC Botoşani se califică pentru prima dată în istoria clubului în semifinalele Cupei României. Derby-ul  de la Boto;ani s-a desfăşurat superb după minutul 89. Gazdele s-au calificat după ce au oferit un joc mult mai solid. În semifinalele Cupei vor juca Hermannstadt (Liga 2), Gaz Metan Mediaş, FC Botoşani (ambele din playout) şi CS U Craiova (singura echipă din playoff).

Min. 111 GOOOL FC Botoşani! Mircea Axente a înscris pentru 3-2 de la 11 metri. Atacantul intrat în urmă cu trei minute a trimis în dreapta, Rusu a ghicit colţul, dar mingea a trecut pe sub mâinile sale.

Min. 109 Lovitură de pedeapsă pentru Botoşani! Roman a fost agăţat de Rusu, iar gazdele au şansa să revină în avantaj. Mijlocaşul a fost angajat cu o pasă peste apărarea adversă, mingea i-a sărit norocos din gazonul noroios, iar portarul CSM-ului s-a repezit asupra lui. Roman l-a evitat elegant şi a obţinut o nouă lovitură de pedeapsă.

Min. 107 GOOOL CSM Poli Iaşi! Andrei Cristea reuşeşte dubla. Cioinac a şutat puternic din lovitură liberă, Pap a respins în transversală, dar atacantul oaspeţilor a umărit şi i-a strecut mingea printre picioare adversarului dintre buturi.

Min. 106 A început a doua repriză de prelungiri.

Min. 105 Pauză la Botoşani! Gazdele mai au 15 minute până la prima semifinală din istoria clubului.

Min. 95 GOOOL FC Botoşani! Mihai Roman a transformat de la 11 metri. Ex-rapidistul a transformat cu mult sânge rece la colţul din dreapta lui Rusu. Portarul CSM-ului a sărit în partea opusă.

Min. 93 Lovitură de pedeapsă pentru Botoşani! Platini l-a lovit pe Stelian Cucu în apropierea liniei de fund, iar centralul Găman a indicat punctul cu var. Şeptarul oaspeţilor l-a lovit cu piciorul în zona şoldului pe jucătorul advers.

Min. 91 Au început prelungirile!

Min. 90+3 Final de meci la Botoşani! Vom avea prelungiri în derby-ul Moldovei, după ce Andrei Cristea a anulat golul lui Golubovic. Câştigătoarea va intra în careul de aşi al Cupei, alături de Hermannstadt (Liga 2), CS U Craiova şi Gaz Metan Mediaş.

Min. 90 GOOOL CSM Poli Iaşi!Andrei Cristea egalează după câteva secunde! Veteranul oaspeţilor a preluat în marginea careului, la prima acţiune de după golul de 1-0, a şutat în diagonală, iar Pap a fost învins. Mingea s-a dus direct în plasa laterală, spre disperarea gazdelor. Crainicul arenei încă anunţa reuşita lui Golubovic.

Min. 89 GOOOL FC Botoşani! Conform cursului jocului, Golubovic a reuşit să deschidă scorul în urma unei lovituri de colţ. Mingea a căzut în zona punctului de la 11 metri, bosniacul a şutat, Cioinac a deviat uşor, iar Rusu n-a putut respinge.

Min. 61 O nouă şansă bună pentru gazde. Mihai Roman a centrat din partea dreaptă, Bădic a deviat periculos spre propria poartă, dar Rusu a respins de sub bara transversală.

Min. 57 Ocazie imensă pentru FC Botoşani! Golofca a şutat din întoarcere pe centrul porţii, Rusu a respins slab, în faţa porţii, iar Golubovic a apărut la finalizare. Bosniacul l-a luat la ţintă pe portarul lui Stoican, astfel că putem consemna cea mai mare ratare a partidei.

Min. 52 Jo Santos a plasat mingea la colţul lung din lovitură liberă, dar Pap a plonjat şi a respins în afara terenului, cu vârful degetelor.

Min. 46 S-a reluat partida din sferturile Cupei României. Ploaia s-a mai domolit după ce în finalul primei părţii se transformase într-o adevărată furtună.

Min. 45 Pauză la Botoşani!

Min 27 Golofca a centrat din marginea careului, l-a găsit pe Golubovic în centrul careului, dar lovitura de cap a bosniacului s-a dus pe lângă poarta apărată de Rusu.

Min. 15 Jucătorii construiesc foarte greu pe gazonul de la Botoşani. Terenul este la limita acceptată de legile jocului, iar mingea se opreşte la aproape fiecare pasă, din cauza bălţilor.

Min. 1 A început partida de la Botoşani! Terenul este de-a dreptul inundat, se anunţă un meci extrem de dificil pentru cei 22 de jucători.

http://www.prosport.ro

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus